VACCINATIEVERVOER

VACCINATIEVERVOER

zakenvervoer

Stap voor stap komen we dichter bij het normale leven.  U droomt er toch ook van om terug familie te knuffelen, gezellig te barbecuen, of op een terrasje te genieten van de zon?

De weg hiernaartoe is in zicht!  De plannen zijn getekend, de ondergrond is uitgegraven, en de asfalt wordt beetje bij beetje aangeleverd.  Nu is het enkel nog wachten om in de wagen te mogen stappen, en deze weg te kiezen.


Vanaf het ogenblik dat het uw beurt is om gevaccineerd te worden, mag u rekenen op onze expertise om uw vaccinatie in het vaccinatiecentrum te Brasschaat veilig en vlekkeloos te laten verlopen.
Wat is er handiger dan door een professioneel chauffeur, in een wagen die coronaproof is gemaakt, naar het vaccinatiecentrum te Brasschaat te worden vervoerd?  Onze chauffeur zet u netjes voor de ingang af, wacht geduldig tot u gevaccineerd bent, en brengt u nadien veilig terug naar huis.


Interesse? Contacteer ons gerust op +32470041170 of via info@w-services.net, en wij bekijken samen hoe wij het voor u aangenamer kunnen maken.