BUSINESS VERVOER

BUSINESS VERVOER

zakenvervoer

Onze business service spreekt voor zich; wij vervoeren u in alle luxe en discretie naar meetings, zakenlunches, werfbezoeken, etc.


U koopt bij ons simpelweg tijd; verlies geen kostbare tijd (you know, time is money) met het zoeken naar een parkeerplaats, onze chauffeur zet u netjes af volgens het "voor-de-deur"-principe, en staat u terug op te wachten wanneer u wenst te vertrekken.

Onderweg bereidt u rustig de volgende meeting voor, handelt u telefoontjes af, beantwoordt u die dringende mailtjes, noem maar op. De uren die u normaal verliest in het verkeer worden gewoonweg werkuren!


Eens u hebt genoten van deze service is de kans zeer miniem dat u in de toekomst zelf nog achter het stuur plaats neemt voor uw zakelijke verplaatsingen!


Interesse? Contacteer ons gerust op +32470041170 of via info@w-services.net, en wij bekijken samen hoe wij het voor u aangenamer kunnen maken.

HOE WERKEN WIJ?

Voor elke opdracht nemen wij uitvoerig de tijd om na te gaan wat de klant van ons exact verwacht.  Daarna gaan we een stapje verder, en zoeken we naar een manier om een absolute meerwaarde te bieden!  Als klant is het quasi onmogelijk om op voorhand met alles rekening te houden, en net daar komt de expertise van W-ServicEs volop aan bod.  Het is namelijk onze missie niet enkel mee te denken met de klant, maar simpelweg vérder te kijken, en een totaalervaring te creëren.  U mag van ons gerust verwachten dat wij in elk aspect van het proces streven naar niet minder dan het leveren van een perfecte waarde!