OVERIGE DIENSTEN

ONZE OVERIGE DIENSTEN

WAT KUNNEN WIJ NOG VOOR U BETEKENEN?

Eigenlijk is het antwoord op deze vraag kinderlijk eenvoudig: zowat alles wat met een wagen te maken heeft.  Niets is te gek; de verhuis van een kast, het leveren van uw relatieschenken, het vervoer naar een gezellig etentje met aangepaste wijnen, u vervoeren in het comfort van uw eigen wagen, noem maar op!

TAXI & PERSONENVERVOER

Een avondje uit met vrienden, een dagje shoppen in Brussel of er even tussenuit aan zee? Laat ons u dan rijden, en maak u alvast geen zorgen over het vinden van een parkeerplaats of de vraag "zou ik nog een glaasje wijn bestellen?".

PERSONAL DELIVERY SERVICE

Denk gewoon aan de service van PostNL of DHL, en voeg hier een vleugje persoonlijke service en extra "zorg" aan toe.  Wij bezorgen uw pakket, eindejaarsgeschenk, noem maar op.  En allemaal met een persoonlijke touch!

"HUUR EEN CHAUFFEUR"

U bent waanzinnig trots op uw wagen, en geniet graag van het vertrouwde comfort?  Dan kruipt één van onze ervaren chauffeurs gewoon achter het stuur, en rijdt u naar waar u ook wenst.  Veilig en stipt op tijd.

ZAKENVERVOER & DIRECTIECHAUFFEUR

U bent het beu kostbare tijd te verliezen in het verkeer?  Laat ons u dan voor zakelijke doeleinden rondrijden, en maak van rijtijd simpelwel werktijd.  U zal uw productiviteit aanzienlijk zien toenemen!